HTML

Asztrozófia

Asztrozófia - Csillagbölcselet naponta

Leírás

Az astro elõtag jelentése: csillag. A „zófia”, sophia szó jelentése bölcsesség. Az asztrozófia szó csillagbölcseletet jelent. A megértés, az õselvek külsõ-belsõ felfedezésének az útja.

Elemzést szeretnék

Ha szeretnéd tudni mit rejtenek horoszkópodban a csillagok - Ha szeretnél leásni lelked legmélyére - Ha elakadtál életutadban - Kattints ide (e-mail)

Angyalok alatt

2008.10.14. 10:39 _bala_

Sokat beszéltem már a Szűz csillagképről az elmúlt egy hónapban. Ennek oka az, hogy a Nap, és hű követői az égen - a Merkúr és a Vénusz - mostanság haladnak el e csillagkép alatt. Láttátok már az ugró női alak képét, említettem, hogy szeptember 19-én indult el a Nap az elrugaszkodó lábától, és most csütörtök környékén fogja elérni a jövőbe érkező lábát, az aratás csillagát - ami a Szpíka, azaz fordításban a Kalász csillaga.

Itt a lehetőség, hogy fényt arassunk, hiszen a kalász az, amivé kiérlelődött az elvetett mag, a Nap éltető erejét használva beérett - és eljött az ideje az aratásnak.

A szemfüles csillaglesők észrevehetik, hogy a Szűz ugró alakja és a Napúton utána következő csillagkép, a Mérleg között úgy mond nincs semmiféle "rajzolat", nem látni fényes csillagokat. Pedig ez is a Szűz csillagkép része, mégpedig a Szűz angyali minősége.
Ezek a csillagok szabad szemmel is nehezen láthatóak, alig emelkednek Magyarországon a látóhatár fölé, hogy megfigyelhetőek legyenek, csakúgy, mint az angyalok, akik szabad szemmel szintén nem láthatóak, de magasabb érzékszerveinkkel érzékelhetőek. 

Angyali cseledeteink

A következő 4 hétben - két különböző minőségben - erőteljesebben kapcsolatba kerülünk az Angyalokkal. A Nap október 16-án csütörtökön hagyja el a Szpíkát, és kezdi meg 30-ig tartó útját az Angyalok alatt. Ebben az időben bármit teszünk, az angyalok tekintete alatt fog zajlani. Énünket most megfüröszthetjük ebben, egónkat felemelhetjük a magasabb Angyali minőségbe, mi magunk is felemelkedhetünk az angyalokhoz.

Az Szűz csillagkép e része fölött látható a Bootes (Ökörhajcsár), a felszálló lélek szimbóluma. Azaz most itt a lehetőség, hogy kiszálljunk a körforgásból - és az angyalok segítenek ebben bennünket. Erőt kapunk, hogy felemeljük magunkat, ráadásul most inspirációt kapunk ehhez lelkünk legmélyéről, hogy átéljük az Unio Mistica-t, hogy minden Egy, azaz Egyek vagyunk a Teremtővel. (Szaturnusz trigon fényszögkapcsolatban áll a Nappal még néhány napig)

Ha nem alkalmazzuk magas szinten ezeket az erőket, akkor minden zűrzavaros, kusza lehet, elhomályosíthatják félelmeink a haladásunkat, illetve felemelkedésünket.

A Boótész (Ökörhajcsár) ember alakú csillagképe Démétér Föld-anya istennő fiát jelöli, akit jutalmul, mert feltalálta az ekét, a csillagok közé helyezte ökörfogatával együtt. Vegyük észre, hogy az Égen minden összefügg, hiszen itt az Aratás csillaga fölött az Arató szűznél jelenik meg az Eke feltalálója, ami a vetéshez szükséges, s az ökörfogata pedig a Göncöl szekér, ami a Boótész fölött látható a Nagy Medve csillagképben.

A vetés és aratás illetve az ugró szűz-alak fölött korábban említett Boszorkánykonyha és az Angyal csillagkép mind-mind a Szűz kettősségét mutatja, hogy a két különböző erő hogyan jelenik meg Egy helyen.

Szellemi kapcsolatban az Éggel

Amikor elhagyja a Nap a Szüzet és a Mérleg csillagképébe lép, akkor éri el a Merkúr a Szpíkát és kezdi meg útját október 31-től november 9-ig az Angyal alatt - ekkor pedig konkrétan lehetőségünk van kommunikálni az angyalokkal, illetve megérteni az angyali minőséget. Ha szeretsz meditálni, akkor meditációdban érdemes ezzel foglalkoznod, hihetetlen segítségeket fogsz kapni. 

Ha úgy általában "idegenkedsz" az angyaloktól, más úton jársz, egyszerűen csak érezd azt, hogy amit most teszel és gondolsz, ahhoz felső segítséget kapsz, nyugodtan tedd a dolgod, szárnyaljon a szellemiséged. Amit most véghezviszel és rendbeteszel, azt nyugodtan, belelazulva teheted, ne aggodalmaskodj. 

Ha gondolkodásmódod hirtelen ennek hatására új és váratlan fordulatok vesz, ne lepődj meg, mert a Plútó hat majd rá ebben az időszakban.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr13713050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása