HTML

Asztrozófia

Asztrozófia - Csillagbölcselet naponta

Leírás

Az astro elõtag jelentése: csillag. A „zófia”, sophia szó jelentése bölcsesség. Az asztrozófia szó csillagbölcseletet jelent. A megértés, az õselvek külsõ-belsõ felfedezésének az útja.

Elemzést szeretnék

Ha szeretnéd tudni mit rejtenek horoszkópodban a csillagok - Ha szeretnél leásni lelked legmélyére - Ha elakadtál életutadban - Kattints ide (e-mail)

Az Aratás erősödik és átalakul

2008.09.24. 06:25 _bala_

Többen kérdeztétek, hogy a lentebb leírt égi helyzet meddig fog fennállni és mi lesz a vele?

Nos, a Vénusz szépen lassan elhagyta az együttállást, ámde ott maradt a lassabban haladó Mars és az éppen visszaforduló (retrográd) Merkúr, azaz ma egy csodálatos Merkúr-Mars-Szpíca együttállásnak lehetünk tanúi.

 Az a sárga vonal a képen az Ekliptika, a Nap látható útja az égen, ennek a pályának a mentén haladnak a bolygók is - a Földről nézve.

 Ha egy bolygó retrográd, akkor úgy látszik, mintha visszafelé menne az égen, holott persze ez nem igaz, csak a Föld éppen lehagyja az adott bolygót

   

Teremtés a gondolatokkal

 Ma kihasználható annak a lehetősége, hogy a gondolatainkat rendszerezve (Szűz) újabb és újabb szellemi dolgokat vigyünk végbe. A kommunikáció során ha a Hadak Uranként (Mars) lépsz fel, akkor ne döfd le azonnal társadat, hiszen szépen lassan eltávolodott a Vénusz, aki segített abban, hogy szépen, harmóniában tudj beszélgetni.

Meríts mély szellemi erőket, a gondolataid most hihetetlenül teremtőek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Lelki támogatás és átélés

 Jövő hét kedden (30-án) napközben éri be a Hold a Merkúrt, és az egész napját a fenti képen látható bolygók tásaságában tölti, és éjszakára eléve a Marsot. 

Azaz, amiről tegnap beszéltem, azt most át lehet érezni lelkünkkel, bele tudjuk tenni az érzelmeinket, nem csak szellemi, de lelki kérdéssé válhat számunkra minden korábban vázolt energia.

Fontos megemlíteni, hogy a Hold megközelíti a kép alján éppenhogy csak látható Hydra csillagképet, mégpedig a hidra farkát.

Herkules, a Hős legyőzte a mélyben megbúvó, ösztönerőket jelképező lernai hidrát, előbb tűzzel - azaz a szellemi megértéssel - égette ki a hidra visszanövő fejeit: hiszen ha egy ösztönödet megpróbálod legyőzni, az kétszer olyan erővel bukkan fel újra. Majd, ahidra  halhatatlan fejét ekkor sikerült csk levágnia, és mélyen elásta és követ helyezett rá.

A Hidra legyőzése

Itt, ebben a stációban lelkünk mélyéről előbukkanó ösztönöket most van lehetőségünk rendbe tenni, megérteni majd learatni. Ha erőinket nem uraljuk megfelelően, akkor bizony nem lehetünk mi is Herkulesek, hogy legyőzzük a lernai Hidrát - de az Égi jelek most adottak, hogy ezt megtehessük. Legyünk bölcs hadvezérek (Mars), és használjuk fel jól erőinket...

 

Kíváncsi vagy, hogy a Te életedben mindez hol jelenik meg? Életed milyen területén, milyen aspektusában tudnád ezeket kamatoztatni? Hol érnek téged ezek a hatások, mire, mikor és hogyan figyelj? 

Írj egy üzenetet/e-mailt, hogy választ kapj kérdéseidre.

 

 

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr81677884

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: reloj quartz precio mujer 2017.10.05. 05:07:05

Nem tanultam meg szakítani! - Csajok és Pasik Blog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása