HTML

Asztrozófia

Asztrozófia - Csillagbölcselet naponta

Leírás

Az astro elõtag jelentése: csillag. A „zófia”, sophia szó jelentése bölcsesség. Az asztrozófia szó csillagbölcseletet jelent. A megértés, az õselvek külsõ-belsõ felfedezésének az útja.

Elemzést szeretnék

Ha szeretnéd tudni mit rejtenek horoszkópodban a csillagok - Ha szeretnél leásni lelked legmélyére - Ha elakadtál életutadban - Kattints ide (e-mail)

Egy kicsit most rólunk - és nem a csillagokról...

2008.10.09. 14:07 _bala_

 Gondolatban (igen, gondolatban :) ) sokan megkerestettek azzal, hogy "én nem éreztem semmit, nekem nem voltak ilyen dolgok az életemben". E-mailben pedig kaptam tőletek visszajelzéseket, hogy egy-egy gondolatot hogyan tudtatok alkalmazni/hasznosítani életetekben, illetve hogyan tudtátok felhasználni az itt olvasottakat. (Aminek nagyon örültem)

Most egy kicsit azokhoz szólok, akik úgy látják, hogy ők nem éreztek semmit ebből vagy abból az együttállásból - persze nem csak hozzájuk :)
 
Ez teljesen természetes! Nem kell egyébként olyan túl nagy felhajtást csinálni abból, ha két bolygó így-úgy együttáll vagy ilyen-olyan fényszögben van...
...mégpedig azért, mert az életünk minden napjának minden pillanatában kapjuk a csillagok üzeneteit, csak ritkán csöndesítjük el magunkat, hogy meg is halljuk ezeket. 
A kiemelt bolygóegyüttállások pedig ezen üzenetek felerősödését jelentik, de könnyen lehet, hogy az adott üzenetnek nincs jelentősége éppen életünkben vagy egyszerűen csak nem tudatosodik. Megtörténik ugyan bennünk a változás, csak lehet, hogy más dolgok elfedik. 
 

Ráhangolódás a bolygókra - akár tudod mit jelentenek, akár nem

Amit tanácsolni tudok, hogy gondolatban próbáld megérezni a bolygókat az égen. Nem baj, ha nem pont ott érzed őket, ahol valójában vannak, de próbáld megérezni, hogy tőled merre állnak. Ezzel ráhangolódsz, és sokkal könnyebben eljut hozzád az üzenetük. (És nem kell azon agyalni, hogy vajon tényleg ott vannak-e, mert teljesen lényegtelen)
Csak érezd.
 

Megismerheted a képletedet, hogy mi hol hat rád 

És ami még fontos, hogy érdekes/érdemes lehet tudnod, hogy a Te életedben az adott Égi Esemény hol következik be! Lehet, hogy "általánosságban" azt mondtam, hogy "beszéld meg a dolgaidat", holott neked nem az emberekkel, pároddal vagy családoddal kell beszélned, hanem saját magaddal kell dűlőre jutnod. Ezt én sajnos innen nem tudhatom, hogy a Te életedben egyes energiák hol (milyen életterületen) hatnak...  
... de a jövőben tervezem néhány alap információ átadását, amellyel minden asztrozófiai, asztrológiai vagy asztronómiai tudás nélkül mélyebben megértheted a csillagüzeneteket. Kérlek ha ez érdekel, írj egy e-mailt nekem, hogy tudjam, mennyire van szükség ilyen információ átadására. (az e-mail címemet jobb oldalt megtalálod az "Elemzést szeretnék" dobozkában)
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr59704883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása