HTML

Asztrozófia

Asztrozófia - Csillagbölcselet naponta

Leírás

Az astro elõtag jelentése: csillag. A „zófia”, sophia szó jelentése bölcsesség. Az asztrozófia szó csillagbölcseletet jelent. A megértés, az õselvek külsõ-belsõ felfedezésének az útja.

Elemzést szeretnék

Ha szeretnéd tudni mit rejtenek horoszkópodban a csillagok - Ha szeretnél leásni lelked legmélyére - Ha elakadtál életutadban - Kattints ide (e-mail)

Teremtés a lelkeddel

2008.09.26. 06:12 _bala_

Szombaton, ez esti órákban lehetőségünk lesz átérezni és megtapasztalni a teremtő-nemző erőt. A lelkünk a Hold eléri az Oroszlán farkánál a Szaturnusz bolygót.

Össze tudjuk koncentrálni érzéseinket, hogy kikristályosodjon, és ezzel az esszenciával meg tudjuk termékenyíteni a Felső és Alsó világokat.

A Hold a Napút, az Eklipika alatt halad el a Csillagok járását vizsgáló Szextáns csillagkép fölött és a Szaturnusz pedig az Napút felett, közel az Oroszlán nemző részéhez.

Mint az napról-napra olvashatjátok, ez az időszak a Teremtésről szól, hogy véghezvigyünk minden bennünk lakozó, megszületni vágyó dolgot. Ragadjátok meg a lehetőséget a kiteljedéshez, hiszen minden Égi helyzet minket segít.
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr11678757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása