HTML

Asztrozófia

Asztrozófia - Csillagbölcselet naponta

Leírás

Az astro elõtag jelentése: csillag. A „zófia”, sophia szó jelentése bölcsesség. Az asztrozófia szó csillagbölcseletet jelent. A megértés, az õselvek külsõ-belsõ felfedezésének az útja.

Elemzést szeretnék

Ha szeretnéd tudni mit rejtenek horoszkópodban a csillagok - Ha szeretnél leásni lelked legmélyére - Ha elakadtál életutadban - Kattints ide (e-mail)

Merre tart az emberiség?

2008.10.23. 15:52 _bala_

Többen is elküldtétek számomra ezt a cikket, amelyben jelenlegi korszakunkat meghatározó-leíró égi helyzetet fejti ki Kiss József Zsolt asztrológus. Ugyanerről már kicsit korábban, más szemmel - asztrozófus szemmel - írtam nektek, ahol is ezt a hatalmas energiát magában foglaló szembenállást meséltem el. 

Az Uránusz és a Szaturnusz szembenállásról van szó, amely a tökéletes szembenállást októbernovember 4-én éri el, majd mivel az Uránusz látszólagos mozgása az égen éppen visszafelé halad, ezért ez azt jelenti, hogy ez a pontos szembenállás még egyszer meg fog történni. Egészen pontosan február 5-én, majd mivel a Szaturnusz is újra visszafordul az égen, ezért harmadjára is el fog jönni ez a szembenállás, 2009 szeptember 15-én. Amiről viszont a fenti cikk nem tesz említést, hogy mivel ekkor a Jupiter is retrográdba fordul, ezért ezek a bolygók újból szemben fognak állni 2010 április 26-án. 

Nehogy azt gondoljátok, hogy ha ezek a bolygók ilyen sűrűn találkoznak, akkor ez valami megszokott dolog. Nem az, hiszen két, nagyon lassú keringésű bolygóról van szó, utoljára szemben a hatvanas évek közepén álltak.

Tehát, az elkövetkező másfél évben négyszer fog ez a két bolygó így "találkozni", azaz újra és újra lehetőséget fogunk kapni, hogy kiteljesedjünk. Ehhez a segítséget az előző link mögötti írásom rejti, és magam is meglepődtem, hogy újbóli elolvasása után magam is találtam felfedezni valót.

Ha összedől a Torony, te hol leszel?

Bizton számíthattok rám, hogy ha majd odaérünk ezekhez az eseményekhez, el fogom mesélni Nektek. :) De ha kinyitsz egy újságot és bekapcsolod a TV-t, akkor ennek az energiának (is) a megnyilvánulásával találkozol.

A szembenállás olyan, mint két ellentétes polusú részekcse, hatalmas feszültséget hordoz magában, hiszen az égen nincs lehetőségük találkozni, de a köztük feszülő energia ott van. És mint minden energia a Földön, lehet romboló és kiteljesedő hatású. Csak az a kérdés, TE milyen szinten éled meg

Ha azt látod, hogy ledőlnek a korlátok, - amit például az Uránusz jelez számunkra, - akkor bizony ez a ledőlés lehet fájdalmas is - ha alatta állsz. Ha felül tudsz emelkedni, és magas szinten tudok alkalmazni ezt az energiát, akkor pedig lehetőség a kiemelkedéshez.

Te hogyan döntesz?

 

Jelenleg az égen hatalmas erők szelik keresztül kasul egymást, minden mindennel mindenhol találkozik. Ennek a kibogozására hívlak benneteket pár nap múlva.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr89728227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása