HTML

Asztrozófia

Asztrozófia - Csillagbölcselet naponta

Leírás

Az astro elõtag jelentése: csillag. A „zófia”, sophia szó jelentése bölcsesség. Az asztrozófia szó csillagbölcseletet jelent. A megértés, az õselvek külsõ-belsõ felfedezésének az útja.

Elemzést szeretnék

Ha szeretnéd tudni mit rejtenek horoszkópodban a csillagok - Ha szeretnél leásni lelked legmélyére - Ha elakadtál életutadban - Kattints ide (e-mail)

Beszéld meg, értsd meg

2008.10.03. 07:48 _bala_

Néhány napja kezdte el megközelíteni a Merkúr bolygó a Napot és az egzakt együttállást ma este fél 10 óra tájban éri el. Az elmúlt napokban és a következő néhányban kihasználhatjuk ennek az együttállásnak, és a hozzá kapcsolódó többi bolygónak az erejét.

Ami a szíveden, az a szádon

Eljött az ideje annak, hogy megbeszéld, kiadd magadból, ami benned van. A szavaid most még jobban teremtő erejűek, világosságot gyújthatsz velük nem csak a környezetedben, de saját szellemedben is.

Ez az együttállás a Szűz csillagképben figyelhető meg - azaz azt, hogy ha beszélsz vagy meghallgatsz, most arra használhatod fel, hogy rendet tegyél szívedben, szellemedben. Most végre helyére kerülhetnek a dolgok a fejedben, kapcsolataidban.

A Szűz minőségéről bővebben itt beszéltem: Vetés és Aratás

A méyebb megértés véget esetleg érdemes átolvasnod az itt írtakat.

Isteni minőség egy karnyújtásnyira

A napokban (holnap reggel tetőzően) kerül a képbe a Jupiter,

...amiről már szintén sokat beszéltem itt: Isteni Tudás hozható a hétköznapokba...

s most fényszög kapcsolatba került a fentebb említett Nappal és Merkúrral. Tehát nem elég az, hogy most mindent képesek vagyunk megérteni és elmondani, de ehhez a Tejútról lejövő Jupiter ad nekünk nem is akármilyen segítséget. Azaz most az Isteni (Tejútról jövő) erőket tudjuk itt a földön materializálni a szellemünk által!

Használd ki a lehetőségeket

Ezekben a napokban érdemes meggyújtanunk mindenkiben a fényt szavainkkal, gondolatainkkal. Ha valami régóta zavar bennünket, mondjuk el, tegyük a helyére, elmélkedjünk Magas dolgokon, mert most a megértés az alapja Énünknek!

Ha feszültek, idegesek lennénk, az azért van, mert nem használjuk megfelelően ezeket az energiákat, és ha a belül szívünkben, szellemünkben feszülő dolgoknak nem adunk lehetőséget teremtő módon megnyilvánulni, akkor ezek a hatalmas erők más kártékony módon fognak utat törni belőlünk, ezért figyeljük magunkat fokozottan és társunk esetleges botladozásaira támogató módon reagáljunk.

Érzelmi töltet, lehatolás a titkok mélyére

Ma reggel a Hold a Plútó mellől indult el és kedd reggel éri el a Jupitert. Így, ha érzelmileg is érintettek leszünk a fentebb leírt erők használatakor, ne lepődjünk meg, belső lelki inspirációt fogunk kapni a titkok kutatásához. 

 

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr52693678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

99astro · http://www.kemitenpet.hu 2008.10.06. 20:57:18

Halihó!

> Néhány napja kezdte el megközelíteni
> a Merkúr bolygó a Napot és az egzakt
> együttállást ma este fél 10 óra tájban
> éri el.

Jó lesz az háromnegyed 10-nek is: a Merkúr-Nap együttállás pontosan 22:46:03 és 22:46:21 CEST között van.
Mindig kint van:
www.kemitenpet.hu
illetve
www.kemitenpet.hu/esemenyek

Másrészt azért az az elégetett Merkúr... Hát, sokmindent lehet rá mondani, de hogy világosságot gyújtani a szavakkal, na azt nagyon nem...

A Nap általi elégetés az egyik legsúlyosabb károsodása egy planétának, még akkor is, ha az a planéta éppen uralkodó helyzetben van (itt a Merkúr még exaltált is, de akkor is).

Leginkább tisztaság nélküli, vagy elvakult, vagy félreérthető, vagy érthetetlen kommunikáció, ezek illenek sokkal inkább erre az állásra.

Kivéve persze majd az az állapotot, amikor a Merkúr a Nap szívéven (in Cosimo) áll, azaz a Naptól legfeljebb 17"-re.
Na akkor azonban tényleg nagyon megerősödik, és akkor lehet szó olyasmiről, hogy világosságot gyújtani a szavakkal. Ez az állás van a fent pontosan is írt hn10 körül (plusz-minusz pár perc).

Légy jóL!
99astro
süti beállítások módosítása