HTML

Asztrozófia

Asztrozófia - Csillagbölcselet naponta

Leírás

Az astro elõtag jelentése: csillag. A „zófia”, sophia szó jelentése bölcsesség. Az asztrozófia szó csillagbölcseletet jelent. A megértés, az õselvek külsõ-belsõ felfedezésének az útja.

Elemzést szeretnék

Ha szeretnéd tudni mit rejtenek horoszkópodban a csillagok - Ha szeretnél leásni lelked legmélyére - Ha elakadtál életutadban - Kattints ide (e-mail)

Isteni tudás hozható a hétköznapokba

2008.09.26. 07:19 _bala_

 A Tejút, azaz az Istenek Útja hordozza magában a csillagos égen a kiemelkedés lehetőségét, az ősi magyar mondavilágban az Fa szimbóluma. Ezen a Tejúton halad éppen keresztül a Jupiter, s nemrégiben érte el a Galaxisunk középpontját: a közpotot, ahol milliónyi csillag lélegzik, és Galaxisunk minden szívdobbanással újabb csillagokat teremt. A központ hatalmas teremtő erő kemencéje, és hatalmas tudásé is egyben.

Az ősi magyar mitológiában a Tejút egyrészt a „Hadak útja”, másrészt a székelyeknél a „Csaba királyfi csillagösvénye” vagy röviden „Csaba útja” néven ismert. A monda szerint ezen a csillagösvényen távozott el a földi világból Csaba királyfi, Attila hun király fia, a székelyek vezére, és tér majd vissza, ha népének segítségre van szüksége.

 

Most lehetőségünk van ezt az Isteni Tudást, minőséget és ezt az Isteni Teremtő erőt magunkévá tennünk: Hitünket, Tudásunkat most feltölthetjük ezekkel a hatalmas szellemi erőkkel.

Megérthetjük most az Univerzum működtető elveit, átélhetjük a Teremtést, mindezt azzal az inspirációval, hogy Hazatérhessünk

 

A Jupiter a Nyilas csillagképen halad keresztül, felette a kézben tartott ösztönerőt jelképező Kígyótartó: csak kézben tartva az ösztöneinket lehetünk a Fény teremtőjévé.

A Jupier alatt, a Nyilas övénél látható a Déli Korona csillagkép, amely a magyar Szent Korona jelképe, az égi tudásba beavató szentség. Azaz most lehozhatjuk az égi tudást a hétköznapok világába.

"A hétköznap a lehetőség, az Isteni lehetőség hordozója"

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr63682254

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása