HTML

Asztrozófia

Asztrozófia - Csillagbölcselet naponta

Leírás

Az astro elõtag jelentése: csillag. A „zófia”, sophia szó jelentése bölcsesség. Az asztrozófia szó csillagbölcseletet jelent. A megértés, az õselvek külsõ-belsõ felfedezésének az útja.

Elemzést szeretnék

Ha szeretnéd tudni mit rejtenek horoszkópodban a csillagok - Ha szeretnél leásni lelked legmélyére - Ha elakadtál életutadban - Kattints ide (e-mail)

Előretekintés - mire nincs már szükséged?

2008.09.25. 08:02 _bala_

 

Mint azt sejtitek, nem csak a Szűz csillagkép létezik ám az égen, és természetesen nem csak erről fogok beszélni, de amikor ilyen sok bolygó együtt áll, akkor azok mindig kiemelt lehetőségeket és energiákat jeleznek számunkra, amelyek hullámait érdemes meglovagolnunk - ha viszont nem vagyunk tudatosak életünk eseményeire, akkor ezek a hullámok bizony átcsaphatnak fejünk felett és elmoshatnak minket. Ebben szeretnék segítséget nyújtani ezekkel az írásokkal.

November végén egy szintén hatalmas erőket felvonultató égi jelenség vár ránk a Skorpió ollójánál és a Tejúton, addig is lehet készülni és figyelni, hogy melyek azok a dolgok, amelyeket életünkben le kell vágnunk majd a Skorpió ollójával; melyek azok a lehúzó erők, amelyekre már nincs szükségünk.

Előre elárulom, ehhez megint minden Égi segítséget és tudást meg fogunk kapni, és nagyon izgalmas lesz. Az addig ránk váró két hónapig a kisebb, de nem kevésbé jelentős égi tüneményekkel fogok foglalkozni.

 

 

Ha szeretnéd feltárni horoszkópod valódi mélységeit, hogy a csillagok mit üzennek neked, írj egy üzenetet/e-mailt,  hogy választ kapj kérdéseidre.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr44678750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása